VERHALEN & INTERVIEWS

Vriend van De Mijl: Marcel Smits, eigenaar van Pannenkoekenhuis de Clown uit Leende.

De Mijl zou De Mijl niet zijn als we niet zoveel Vrienden hadden. Deze vriendschappen hebben we opgebouwd met de renners, onze bezoekers en zeker ook met onze sponsoren. Dit jaar zetten we een ondernemer in de schijnwerpers die al een lange historie heeft met De Mijl. Marcel Smits, eigenaar van Pannenkoekenhuis de Clown uit Leende, vertelt over hemzelf, zijn gezin, hobby's en hart voor De Mijl.

Lees verder

Het wielergevoel van De Mijl

[Door Eric Vrijsen: journalist / oud-Maarheezenaar] Hadden ze daar in Rio de Janiero die Olympische wegwedstrijd niet wat later kunnen plannen dan zaterdag 6 augustus? Dan hadden Steven Kruijswijk, Wout Poels en Tom Dumoulin op vrijdag 5 augustus in de Mijl van Mares kunnen starten. Die drie renners zijn immers de winnaars van de Mijl in achtereenvolgens 2012, 2013 en 2014.

Lees verder

"Voorwoord" voor de Mijl van Mares door burgemeester Vermue

Jarenlang was het een mooi gebruik, dat de burgemeester van Cranendonck een voorwoord schreef in onze papieren Rondekrant. Nu deze Rondekrant er niet meer is, zetten we deze traditie gewoon digitaal voort!

Lees verder

​Vrijwilliger in de spotlight: Carlo Govers

De Mijl kan niet zonder ze: vrijwilligers. In deze jaarlijkse rubriek zetten we één van onze steunpilaren op een voetstuk. Dit jaar ploegleider Carlo Govers.

Lees verder

Het Huub Zilverberg-syndroom

De plaatselijke favoriet wint (meestal) niet

Lees verder

DE RONDEMISSEN VAN DE MIJL : “Is er iets speciaals bij de 55e Mijl?”

Al jaren worden de interviews met onze Rondemissen gehouden op een exotische of in ieder geval warme en zonnige plek. Maar in deze weken is het overal in Nederland, ja zelfs in grote delen van Europa, erg nat. Dus we blijven in de plaats waar ons wielerevenement alweer voor de 55e keer georganiseerd wordt: Maarheeze. Ik zit aan de keukentafel van onze Rondemissen en probeer te achterhalen wie ze zijn en wat voor band ze met de Mijl van Mares hebben.

Lees verder

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl