VERHALEN & INTERVIEWS

Ook de Rondemissen kunnen we deze ronde niet missen

Zoals de kiezel hoort bij de kei, de honing bij de bij, de modder bij de klei en het bed bij de sprei, zo horen de Rondemissen bij het wielrennen. Maar overal wordt er wel een iets andere invulling aan gegeven. Tijdens de Tour de France is het de Missen verboden om zelfs maar een woord met de renners te wisselen. Bij De Mijl is het gelukkig allemaal wat losser. Op zaterdag 29 juli a.s. zullen Floor Neerhoff en Merel van Hunsel dit in hun rol als Rondemiss bij De Mijl zelf gaan ervaren.

Lees verder

Het wielergevoel van De Mijl

[Door Eric Vrijsen: journalist / oud-Maarheezenaar] Hadden ze daar in Rio de Janiero die Olympische wegwedstrijd niet wat later kunnen plannen dan zaterdag 6 augustus? Dan hadden Steven Kruijswijk, Wout Poels en Tom Dumoulin op vrijdag 5 augustus in de Mijl van Mares kunnen starten. Die drie renners zijn immers de winnaars van de Mijl in achtereenvolgens 2012, 2013 en 2014.

Lees verder

​Vrijwilliger in de spotlight: Carlo Govers

De Mijl kan niet zonder ze: vrijwilligers. In deze jaarlijkse rubriek zetten we één van onze steunpilaren op een voetstuk. Dit jaar ploegleider Carlo Govers.

Lees verder

Het Huub Zilverberg-syndroom

De plaatselijke favoriet wint (meestal) niet

Lees verder

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl