Maak kans op schitterende prijzen

Loterij tijdens de Mijl van Mares
Op 29 juli aanstaande is het tijd voor de Mijl van Mares: een groots evenement rondom de wielerronde in het centrum van Maarheeze. Met als hoogtepunt voor de wielerliefhebber de wedstrijd waarin de profwielrenners heel wat ‘mijlen’ wegtrappen. En ook de niet- wielerliefhebber vermaakt zich prima. De Mijl is namelijk ook gezelligheid langs het parcours, met een hapje, een drankje en lekkere muziek. En sinds vorig jaar is daar nog een publiekstrekker bijgekomen: de loterij!

De loten zijn te koop op de dag van De Mijl: aan de kassa’s, waar consumptiebonnen verkocht worden. En er zijn tijdens De Mijl speciale lotenverkopers van op pad, zij zijn herkenbaar aan het officiële Mijl-shirt. De prijzen worden geschonken door het Cranendoncks bedrijfsleven, zodat de opbrengst van de loterij ten goede komt aan De Mijl.

Lot uit de loterij

Voor slechts € 1,00 komt u al in het bezit van een lot. Als deelnemer aan de loterij maakt u kans op één van de schitterend prijzen. De trekking van de winnende loten vindt direct na afloop van de profwielerwedstrijd, zo rond de klok van 21:30 uur, plaats bij de start/ finish op het huldigingspodium. De uitslag kunt u de volgende dag ook teruglezen op de website www.mijlvanmares.nl. Op onze site vindt u ook alle informatie omtrent deze loterij en de komende 56e Mijl.

Dus grijp uw kans!

Koop zo’n prachtig lot, waarmee u de Mijl van Mares steunt én kans maakt op één van de schitterende prijzen.


Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl