Voormalig Tourwinnaars aanwezig bij de Mijl

Oude tijden herleven bij de Mijl van Mares Op zaterdag 29 juli is de 56e editie van de Mijl van Mares in Maarheeze. Naast de welbekende Profronde is het programma dit jaar extra uitgebreid. Bovendien wordt er een prominentenronde onder leiding van burgemeester Vermue georganiseerd. De Mijl krijgt daarbij bezoek van niet één, maar twéé grootheden uit onze vaderlandse wielergeschiedenis, namelijk voormalig tourwinnaars Jan Janssen en Joop Zoetemelk.

  


De twee wielerhelden zijn uitgenodigd door burgemeester Marga Vermue, die het initiatief nam voor de prominentenronde. Deze ronde start en finisht op het parcours van de Mijl. De rest van de tocht gaat door de gemeente en verdere omgeving. Rond 14.40 uur starten de grootheden samen met de rest van het prominententeam, onder wie burgmeester Vermue en verschillende bestuurders en burgemeesters. Het team wordt rond 17.00 uur weer aan de finish van de Mijl verwacht.

Zorg dat je erbij bent!
De Mijl is ieder jaar een groot feest. Zorg dat je erbij bent! Voor de gezelligheid, en natuurlijk voor het aanmoedigen van alle renners, onder wie de twee oud-tourwinnaars. Voor de wielerfans die al een tijdje meedraaien zal het een waar genoegen zijn om de twee tourwinnaars weer op hun fiets te mogen aanschouwen. En voor de jeugd is het dé kans om de kampioenen van vroeger eens live aan het werk te zien. Oude tijden herleven bij de Mijl van Mares!

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen