"Voorwoord" voor de Mijl van Mares door burgemeester Vermue

Jarenlang was het een mooi gebruik, dat de burgemeester van Cranendonck een voorwoord schreef in onze papieren Rondekrant. Nu deze Rondekrant er niet meer is, zetten we deze traditie gewoon digitaal voort!

Beste lezer,

Op vrijdag 5 augustus 2016 vindt alweer de 55e e editie van de ‘Mijl van Mares’ plaats. De ‘Mijl’, genoemd naar de lengte van het parcours in Maarheeze, is uitgegroeid tot een groot wielerspektakel dat bekend staat om ‘fietsen, fun en feesten’. Toegankelijk voor iedereen die van gezelligheid houdt!

Afgelopen jaar is hard gewerkt door de organisatie om dit geweldige evenement toekomstbestendig te houden. Dat is een van de redenen dat u mijn woordje dit keer niet in de papieren Rondekrant terugleest, maar hier op de website. Ondanks verschillende uitdagingen is Stichting Wielerronde Maarheeze er wederom geslaagd om een prachtig evenement te organiseren. Ik ben er trots op dat ze weer diverse bekende gezichten uit de Tour de France naar onze gemeente weten te halen.

Maar natuurlijk ook alle lof voor de vele vrijwilligers, sponsors en begunstigers die ervoor zorgen dat de ‘Mijl van Mares’ - naast deze bekende en onbekend renners en de diverse artiesten en orkesten - een feestje is voor zowel wielerliefhebbers als minder sportievelingen. Een happening voor ons allemaal. Ik wens de organisatie, deelnemers en toeschouwers een fantastische dag toe, vol sportiviteit, gezelligheid en vooral mooi weer.

Ik zie u daar!
 
Burgemeester Marga VermueMediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen