Maak kans op schitterende prijzen

Loterij tijdens de Mijl van Mares
Op 3 augustus aanstaande is het tijd voor de Mijl van Mares: een groots evenement rondom de wielerronde in het centrum van Maarheeze. Met als hoogtepunt voor de wielerliefhebber de wedstrijd waarin de profwielrenners heel wat ‘mijlen’ wegtrappen. En ook de niet-wielerliefhebber vermaakt zich prima. De Mijl is namelijk ook gezelligheid langs het parcours, met een hapje, een drankje en lekkere muziek. U kunt ook zelf in de prijzen vallen door mee te doen aan de loterij!  

En er zijn tijdens De Mijl op 3 augustus speciale lotenverkopers van op pad, zij zijn herkenbaar aan het officiële Mijl-shirt. De prijzen worden geschonken door het Cranendoncks bedrijfsleven, zodat de opbrengst van de loterij ten goede komt aan De Mijl.

Lot uit de loterij

Voor slechts € 1,00 komt u al in het bezit van een lot. Als deelnemer aan de loterij maakt u kans op één van de schitterend prijzen. De trekking van de winnende loten vindt direct na afloop van de profwielerwedstrijd, zo rond de klok van 21:45 uur, plaats bij de start/ finish op het huldigingspodium. De uitslag kunt u de volgende dag ook teruglezen op de website www.mijlvanmares.nl. Op onze site vindt u ook alle informatie omtrent deze loterij en de komende 58e Mijl.

Dus grijp uw kans!

Koop zo’n prachtig lot, waarmee u de Mijl van Mares steunt én kans maakt op één van de schitterende prijzen.


Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen