​MIJLOPOLYWaar gaat het om?

MIJLOPOLY is een vrolijke manier om donateurs (“Mijlopolisten”) te werven. Mijlopolisten leveren een financiële bijdrage en doen daarmee (letterlijk) een duit in het zakje voor het continueren van de Mijl van Mares.
 

Hoe werkt het?

  1. Op www.mijlvanmares.nl/Mijlopoly is het parcours van de Mijl van Mares opgedeeld in ruim 80 stukken.
  2. Net als bij het Monopoly-spel kan een stuk grond worden gekozen, gekocht (à € 10,- ) én ‘bebouwd’ met maximaal 4 statafels (à € 10,- ) of met één partytent (à € 60,- ) LET OP: net als bij Monopoly ben je niet de ​échte (juridische) eigenaar en worden er ook geen echte statafels en partytenten door de Mijlorganisatie geplaatst.
  3. ​Wat wel écht is: je bent een Mijlopolist en dat is iets om trots op te zijn!​
  4. Als de eigenaar bekend is, kan dit stuk niet meer door een ander worden gekocht.
  5. Op de site is zichtbaar welke stukken parcours al verkocht zijn (en door wie, met welk bedrag) en welke nog beschikbaar zijn.
  6. De koper kan naderhand nog “upgraden”.

Wat levert het op?

Voor de Mijl-organisatie een “stukje” continuiteit.
Voor de kopers krijgen een “eigendomsbewijs” dat per mail wordt toegestuurd én een vermelding op de Mijlopoly- pagina van onze site.

Voor de parcoursdeel-met-partytent-eigenaars hebben we nog iets bijzonders in petto. Zij zijn uitgenodigd op de dag van de Mijl om 20.30 uur met hun eigendomsbewijs bij de ingang van de VIP-tent voor een …......
 
Je hebt het nóóóóit  kunnen dromen, maar ook jij wilt MIJLOPOLIST worden, toch?

Klik hier en steun onze Mijl!

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen

Carfon B.V.