De Grote Prijs van Cranendonck en de Grote Prijs van TIM Technical Recruitment.

Op zaterdag 3 augustus zal de 58e Mijl van Mares weer plaatsvinden. Zoals ieder jaar komen de professionals als laatste aan de start, maar voor die tijd zijn er meerdere mogelijkheden om zélf deel te nemen! Voor de volwassen, actieve wielerliefhebber zijn er als niet-licentiehouder ook mogelijkheden om aan een wedstrijd op het officiële parcours deel te nemen: de Grote Prijs van TIM óf de Grote Prijs van Cranendonck.

 
De Grote Prijs van TIM  en De Grote Prijs van Cranendonck
Voor het derde jaar op rij heeft de wielrenner zonder KNWU-licentie de kans om te laten zien dat hij/zij de snelste liefhebber uit de regio is. De ‘Grand Prix’ is dit jaar weer opgedeeld in twee wedstrijden:

De eerste wedstrijd ( “Grote Prijs van TIM" ) is bedoeld voor renners met koerservaring die geen moeite hebben met een gemiddelde snelheid van meer dan 35 km/u. Deze race start om  17.15 uur.

Als dit je allemaal wat te gortig is, kun je je inschrijven voor de Grote Prijs van Cranendonck. Ja, je leest het goed! Het gaat hier om de BESTE CRANENDONCKER! Om deel te mogen nemen in deze categorie,  moet je  geboren zijn of wonen in de gemeente Cranendonck of bent lid van een Cranendonckse wielerclub. Daarnaast heb je geen noemenswaardige koerservaring. Als je hieraan meedoet, moet je om  omstreeks 14.50 uur klaarstaan!
Beide wedstrijden worden individueel verreden. 

Inschrijven Grote prijs van TIM (Cat. A)

 

Inschrijven Grote prijs

van Cranendonck (Cat. B)


De wedstrijden worden gereden op zaterdag 3 augustus 2019 en er wordt gestreden om o.a. een prachtige wisselbeker!
Beide wedstrijden worden mogelijk gemaakt door TIM Technical Recruitment. Voor meer info: www.tim-recruitment.nlDoe mee!
Wil jij meedoen? Schrijf je dan in voor één van beide categorieën, rekening houdend met je niveau.
Met het voldoen van het inschrijfbedrag ben je tevens verzekerd. Wacht niet te lang, want er kunnen overeenkomstig de KNWU-richtlijnen per categorie slechts 75 personen deelnemen!

 
Zien we jou dit jaar aan de start van De Mijl…………… en daarna misschien op het podium?

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen