Grote Prijs van Cranendonck

De “Grote Prijs van Cranendonck” is een nieuw wedstrijdelement in het programma van De Mijl.

Een teamwedstrijd voorafgaand aan de profronde, waarbij de teams bestaan uit vier personen (die NIET in het bezit zijn van een nationale of interationale wielerlicentie) en zij rijden over het prachtige officiële wedstrijdparcours van De Mijl. De “Grote Prijs van Cranendonck” is een wedstrijd over 45 minuten plus drie ronden. De eerste 3 gefinishte renners van je team zijn bepalend voor de einduitslag. Dit nieuwe onderdeel wordt mogelijk gemaakt door La Marquise (Budel).

Er zijn mooie prijzen te winnen! Uiteraard een beker en huldiging op het podium voor de nummers drie, twee en één. Het winnende team wordt bovendien winnaar van de prachtige wisseltrofee “De Grote Prijs van Cranendonck”. Alle gefinishte deelnemers uit de eerste drie teams van de einduitslag krijgen  een medaille uitgereikt. Naast de teamprijzen zijn er ook individuele prijzen te winnen.

Pak jij het podium tijdens de Mijl van Mares? Ook zonder KNWU-licentie maak je nu kans op een podiumplaats bij De Mijl. Speciaal voor jou is er namelijk de Grote Prijs van Cranendonck. Een nieuw onderdeel bij De Mijl, voorafgaand aan de profronde. Schrijf je dan bij voorkeur in als team van vier personen. Indien je geen volledig team van 4 personen kunt vormen, dan is er ook de mogelijkheid om je met 1, 2 of 3 personen in te schrijven. De organisatie zal dan proberen om van hieruit (volledige) teams van 4 personen samen te stellen. Deelnemer 1 van ieder inschrijfformulier is contactpersoon. 

Inschrijfgeld én korting tot 10 juli
Aanmelden vóór 10 juli is extra aantrekkelijk. De kosten bedragen dan € 10,00 per deelnemer. Na 10 juli betaal je € 12,50 per persoon. Voor dit bedrag ben je tevens verzekerd. Wacht niet te lang, want er kunnen overeenkomstig de KNWU-richtlijnen slechts 100 personen deelnemen! Wil je meer weten of heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met André Kraaijvanger (tel. 0495-593296 / 06-51869660)

Het totaalbedrag s.v.p. overmaken op rekeningnummer NL77RABO0109596544 onder vermelding van “Grote Prijs van Cranendonck”. Aanmelding is pas geldig bij ontvangst van de inschrijfkosten! 

Inschrijven is ook nog mogelijk op de dag van het evenement zelf (29 juli om 17.00 uur) bij de grote tent aan de Stationsstraat. Uiteraard kan dit alleen indien de limiet van 100 deelnemers nog niet is gepasseerd. 

Toelichting inschrijfformulier Grote Prijs van Cranendonck

  • Inschrijven voor team bestaande uit vier deelnemers, waarvan één van de deelnemers tevens optreedt als contactpersoon.

  • Óf inschrijven voor 1, 2 of 3 deelnemers, waarbij de organisatie zal trachten een volledig team van vier personen te formeren.

  • Er mogen overeenkomstig de KNWU-richtlijnen ‘slechts’ 100 deelnemers aan de start verschijnen.

  • Alle deelnemers zijn via de KNWU verzekerd voor WA, persoonlijke ongevallen en rechtsbijstand.


Reglement

Lees voor de details ook het wedstrijdreglement

Teamnaam

Deelnemer 1 (Tevens Contactpersoon)

Voornaam
Achternaam
Geslacht Man   -    Vrouw
Geboortedatum
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres

Deelnemer 2

Voornaam
Achternaam
Geslacht Man   -    Vrouw
Geboortedatum
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres

Deelnemer 3

Voornaam
Achternaam
Geslacht Man   -    Vrouw
Geboortedatum
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres

Deelnemer 4

Voornaam
Achternaam
Geslacht Man   -    Vrouw
Geboortedatum
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres

Wij dragen uniforme (herkenbare) shirts: Ja   -    Nee

Ja, wij gaan akkoord met het reglement (hier het reglement te downloaden)

 


Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl