Nieuwe categorie bij de Grote Prijs van Cranendonck om de TIM Technical Recruitment bokaal

Vorig jaar organiseerde De Mijl voor de eerste keer de Grote Prijs van Cranendonck. Een wedstrijd voor liefhebbers zonder nationale of internationale wielerlicentie, die op hun vrije dag graag op de racefiets klimmen.

Het bleek een geweldig succes te zijn. Daarom herhalen we deze wedstrijd en voegen een extra categorie toe. Er is een categorie bestemd voor de gevorderde wielrenner (vergelijkbaar met vorig jaar) en een nieuwe categorie bestemd voor de meer recreatieve renner. Omdat dit geweldig evenement mede mogelijk wordt gemaakt door TIM Technical Recruitment is de naam aangepast in “Grote Prijs van Cranendonck om de TIM Technical Recruitment bokaal”.
 
Twee categorieën
Dit jaar bestaat de GPvC uit twee categorieën: A (gevorderd) en B (recreatief).
Categorie A is bedoeld voor degenen die regelmatig aan een wedstrijd hebben deelgenomen en geen moeite hebben met een gemiddelde snelheid van meer dan 35 km/uur.

De opzet is gelijk aan vorig jaar en betreft een teamwedstrijd, waarbij de teams bestaan uit 4 personen en rijden over het prachtige officiële wedstrijdparcours van “De Mijl”. De wedstrijd gaat over 40 minuten plus drie ronden. De eerste 3 gefinishte renners van het team zijn bepalend voor de einduitslag.

Categorie B is met name bedoeld voor de minder geoefende renner die niet gewend is aan een wedstrijd deel te nemen en moeite heeft om een gemiddelde snelheid van 35 km/uur te behalen. Het betreft hier een individuele wedstrijd en dus, in tegenstelling tot Categorie A, geen teamwedstrijd. Wel mag een team zich inschrijven, maar je doet dan mee als individuele renner.

Categorie B wordt eveneens over het prachtige wedstrijdparcours van “De Mijl” verreden en gaat over 25 minuten plus drie ronden.
 

Inschrijven Gevorderd (Cat. A)

 

Inschrijven Recreatief (Cat. B)


De wedstrijden worden gereden op zaterdag 4 augustus als voorprogramma van de professionals. In beide categorieën wordt o.a. gestreden om de TIM Technical Recruitment bokaal.  

Doe mee!
Wil jij meedoen? Schrijf je dan in voor één van beide categorieën, rekening houdend met je niveau.
Met het voldoen van het inschrijfbedrag ben je tevens verzekerd. Wacht niet te lang, want er kunnen overeenkomstig de KNWU-richtlijnen per categorie slechts 75 personen deelnemen!

 
Zien we jou dit jaar aan de start van De Mijl…………… en daarna misschien op het podium?

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen