Stem op De Mijl bij "RABOBANK SAMEN STERKER"

Jouw stem is geld waard voor De Mijl. Letterlijk! En daar profiteren wij allebei van.

Het afgelopen jaar is er veel veranderd bij de profwielerronde van Maarheeze. Het bestuur is verjongd, de wedstrijddag is gewijzigd en het programma is gedeeltelijk vernieuwd. En dat allemaal om ons evenement ook voor jou aantrekkelijk te houden. Daarom vragen wij, als organisatoren van de Mijl van Mares, jouw stem(men) bij de actie "Rabo Samen Sterker".

Tijdens ‘Rabobank Samen Sterker’ kunnen klanten die lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Leden ontvangen via de post een persoonlijke kaart met een unieke stemcode. Met deze code kunnen er 5 stemmen uitgebracht worden.
Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. De stemperiode start op 3 oktober en loopt tot en met 17 oktober 2017. Via deze link kun je vanaf 3 oktober jouw stemmen uitbrengen.

Per stem ontvangen we dus een x-bedrag, dat wij weer kunnen investeren in ons evenement. Dat is goed voor ons en óók voor jou. Want bij ons kun je ieder jaar weer genieten van Fietsen, Fun & Feesten! Kijk maar eens verder rond op onze website, zodat je ziet wat we allemaal te bieden hebben.

Het bestuur en alle vrijwillige (!) medewerkers van De Mijl danken je alvast voor jouw stem(men).Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen