Bestuurswijziging bij De Mijl

De 57e Mijl heeft naast organisatorische óók nog enkele bestuurlijke veranderingen in petto.

De voorbereidingen voor de 57e Mijl zijn in volle gang en terwijl er hard gewerkt wordt aan de organisatie van de 57e Mijl, die op zaterdag 4 augustus 2018 georganiseerd wordt, staan er ook een aantal wijzigingen binnen het bestuur op de agenda. Naast het vertrek van de huidige voorzitter per 1 januari, gaan ook twee nieuwe bestuurders alvast meedraaien, zodat zij het stokje na de 57e Mijl kunnen overnemen.

Het nieuwe bestuur vanaf de 57e editie van de Mijl van Mares

Bovenste rij v.l.n.r.: Vincent Oomen, Teun Vermeer, Bram Baks en André Kraaijvanger
Onderste rij v.l.n.r.: Eric Biemans, Erik Mulder, Patrick Govers, Koen Baks en Ruud van Mierlo


De wijzigingen op een rij
Zoals al eerder in 2017 is aangekondigd, draagt Cees Warendorff per 1 januari de voorzittershamer officieel over aan Bram Baks. Bram wordt bij de voorzitterstaken ondersteund door vice-voorzitter Ruud van Mierlo.
Vincent Oomen loopt in de voorbereidingen naar de 57e Mijl alvast warm om het stokje van secretaris André Kraaijvanger over te nemen.
Teun Vermeer trekt vanaf 2018 de sponsorkar. Teun is vanaf januari met Cees als assistent het aanspreekpunt voor alle sponsoren.

Voor u als trouwe bezoeker, wielerliefhebber, sponsor of deelnemer aan De Mijl verandert er niets. U kunt blijven rekenen op een prachtig wielerfeest op de eerste zaterdag na de Tour.


 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen