Mijl-fotograaf organiseert Benefiet(s)avond

Peter van Rooij maakt als wielerfotograaf niet alleen maar mooie 'plaatjes'. Hij steunt ook het evenement Alpe d’HuZes in hun strijd tegen kanker.

Peter van Rooij is al jaren niet meer weg te denken als wielerfotograaf tijdens de Mijl van Mares. Hij levert ieder jaar weer prachtige foto’s aan en zijn inzet en gedrevenheid worden dan ook enorm gewaardeerd. Ook dit jaar zal hij weer aanwezig zijn als fotograaf bij De Mijl maar zet hij zich ook in voor wat anders.

Peter is namelijk vastberaden om de strijd tegen de ziekte kanker te steunen en organiseert een Benefietsavond. De aanleiding voor deze avond is zijn deelname aan Alped’HuZes 2018, met team Nefkens Peugeot.

"Afgelopen winter besloot ik mee te doen in het team van mijn werkgever: NefkensPeugeot. In mijn jeugd is mijn familie helaas veel geconfronteerd met de genadeloosheid van kanker. Om een steentje bij te dragen aan onderzoek naar deze ziekte is veel geld nodig, we moeten er immers naartoe dat kanker geen dodelijke ziekte meer zal zijn."

Als fotograaf bij diverse Brabantse wielerevenementen heeft Peter de afgelopen jaren een gewaardeerde kennissenkring opgebouwd,waardoor het voor hem meteen helder was dat zijn Benefietsavond in de vorm van een wieler cafe georganiseerd zou gaan worden. Op 25 mei vindt deze avond plaats in de Muzenval in zijn woonplaats Eersel.

​Elders op deze website, onder het kopje BLOG staat een uitgebreid verhaal over Peter van Rooij en de Benefiet(s)avond.

 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen