​Draag jij straks het winnende wielertenue van Niki Terpstra?

De Mijl van Mares draagt steentje bij aan Serious Request. Dit door het winnende wielerpak van Niki Terpstra van de 57e Mijl te veilen.

De Mijl van Mares zet zich - net als vele andere in Maarheeze - in voor Serious Request. Het wielerpak van Niki Terpstra dat hij gedragen en gesigneerd heeft tijdens de 57e Mijl van Mares op 4 augustus jongstleden in onderdeel van de Serious Request Veiling. Op 19 december wordt bij ‘Ons Lieske’ de voorlopige opbrengst bekend gemaakt door het overhandigen van de cheque aan J’s  Rob en Jorien. Op de cheque komt het bedrag van de hoogste bieder tot dan toe.

Waar kun je bieden?
Je kunt bieden via de officiële veilingsite van Serious Request, Het bedrag dat wordt behaald met de veiling schenkt de Mijl van Mares aan Serious Request ten behoeve van Reanimatie in Nederland.
Meer weten over Serious Request en de lifeline? Klik hier.

Gesigneerde outfit voor hoogste bieder
Na de 57e Mijl van Mares 4 augustus jl. heeft niemand minder dan Niki Terpstra zijn wielertenue gesigneerd en gedoneerd aan de organisatie van de Mijl van Mares. In deze outfit won hij het Omnium in Maarheeze. Met zijn goedkeuring zet de Mijl van Mares dit gesigneerde wielertenue in op de veiling voor Serious Request. De hoogste bieder wordt de trotste bezitter van het winnende tenue én de opbrengst gaat naar ´Reanimatie in Nederland’. Zo dragen wij als lokale prof wielerronde ons steentje bij aan deze mooie actie.

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen