Loterij tijdens de Mijl van Mares

Maak kans op schitterende prijzen!

Op 7 augustus a.s. is er wederom de Mijl van Mares: een groots dorpsevenement rondom de wielerronde in het centrum van Maarheeze. Met als hoogtepunt voor de wielerliefhebber de wedstrijd waarin de profwielrenners heel wat ‘mijlen’ wegtrappen. Een ander kijkt vooral uit naar de gezelligheid langs het parcours, met een hapje, een drankje en lekkere muziek. Nieuw dit jaar bij de Mijl van Mares is de loterij tijdens de reclamekaravaan!

Zoals het hoort, wordt de profronde vooraf gegaan door een reclamekaravaan. Tussen alle wagens en andere bezienswaardigheden van deze karavaan zijn dit jaar ook de FIETS-STERREN te vinden.

Deze FIETS-STERREN gaan jouw aandacht vragen voor de loterij  waarbij hele mooie prijzen zijn te winnen, veelal geschonken door de Cranendoncks bedrijfsleven:

Wat dacht je van de hoofdprijs? Een stoere MOUNTAINBIKE, ter waarde van €750 geschonken door Toon’s Bikes. 

Of een gesigneerd wielershirt van Marianne Vos?!?

Maar ook één van de andere prijzen wil jij vast graag winnen:
* 3 waardebonnen voor een rondvlucht van Kempen Airport Budel
* 2 waardebonnen (van respectievelijk €250 en €150) voor korting op de aanschaf van een fiets bij Geri Peeters in Maarheeze
* 1 luchtkussen met suikerspinapparaat inclusief transport binnen Cranendonck (ter waarde van €180) verzorgd door Revando
* 1 waardebon voor één minuut gratis winkelen bij de Jumbo in Maarheeze
* 1 Lotto-Jumbo Wielershirt (geschonken door de Jumbo in Maarheeze)

De FIETS-STERREN worden gevolgd door de lotenverkopers tijdens de reclamekaravaan, die tussen 19:00 en 19:45 uur over het parcours van De Mijl trekt. En de trekking met de prijsuitreiking vindt direct na afloop van de profwielerwedstrijd, zo rond 22:30 uur  plaats in de grote feesttent aan de Stationsstraat.

1 lot kost €1,00. En u hebt 6 loten voor €5,00 of zelfs 13 loten voor €10,00. Dus grijp uw kans! Koop zo’n prachtig lot, waarmee u de Mijl van Mares steunt én ook nog kans maakt op één van deze schitterende prijzen.

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen