Vrienden Mijl op bezoek bij ZND

Een mooie traditie: jaarlijks brengen de Vrienden van de Mijl een bezoek aan een inspirerende ondernemer. Dit jaar was ZND gastheer.
In mei stond het jaarlijkse uitje van de Vrienden van de Mijl op het programma. Een club enthousiaste, zeer betrokken sponsoren ontmoet elkaar, in een informele setting. De vrienden worden bijgepraat over De Mijl, brengen een bedrijfsbezoek aan of georganiseerd door één van de Vrienden en er is volop gelegenheid om te netwerken.

Het uitje ging van start met een heerlijke lunch bij Taverne 't Hof. Vervolgens was Wil van Beek van ZND (Valkenswaard) de gastheer. Wil nam de vrienden mee in de wereld van draadstaal en bouwhekken. ZND is een toonaangevende productent van hoogwaardige draadproducten en heeft een wereldwijde reputatie als marktleider in de productie en levering van hoogwaardige tijdelijke omheiningen, schuttingen en dranghekken. Met fabricage en verkoop vinden plaats in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen. Innovatie is zeer belangrijk voor ZND en men is trots op de volledig geautomatiseerde productie. De gastvrije ontvangst en de uitleg over de wereld van draadstaal en bouwhekken maakte indruk op de ondernemers.
Afbeeldingsresultaat voor ZND 
 

De volgende stop was Kookstudio Let´s Cook in Budel. Hier werden de deelnemende sponsoren door Pieter en Marleen Hermus en hun team verwend met een heerlijk diner in Thaise stijl. De avond werd afgesloten met een borrel bij Ons Lieske in Maarheeze.

Uit de reacties na afloop bleek dat de aanwezigen zich meer dan prima vermaakt hadden. De Mijl die dragen alle Vrienden een zeer warm hart toe. Daarnaast is het altijd leuk om bij andere bedrijven 'in de keuken' te mogen kijken en met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Wat De Vrienden betreft kan het niet snel genoeg gaan, zij kijken uit naar de 58e editie op 3 augustus. En tot die tijd? Volgen zij de ontwikkelingen via social media, website en lokale/regionale media en leveren zij hun bijdrage tijdens de voorbereidingen. 

 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen