Help de Mijl, word Supporter

Op 3 augustus 2019 is het tijd voor de 58e editie van de Mijl van Mares. En u kunt een steentje bijdragen.
Elk jaar maken vele vrijwilligers en sponsoren het mogelijk om het leukste zomerfeest van Maarheeze te organiseren. En ook u kunt een steentje bijdragen, door Supporter van De Mijl te worden. Als Mijl Supporter steunt u het mooiste wielerfeest jaarlijks financieel. Zo zorgen we samen ieder jaar weer voor een heus dorpsfeest met mooie wielerwedstrijden, feest en vertier voor jong en oud.

Het bestuur en de vele vrijwilligers zijn al tijden druk in de weer voor de 58e editie. Naast al deze inzet zijn ook voldoende financiële middelen nodig. Om te zorgen dat De Mijl gratis toegankelijk is én blijft, is het sinds 2018 mogelijk om Supporter van De Mijl te worden. Voor € 16,09 (een mijl) bent u Supporter. Tijdens de wielerronde kunt u bovendien een leuk aandenken ophalen bij de kassa bij de tent. Supporters, sponsoren en vrijwilligers: samen zorgen we voor een zomers wielerfestijn. Met wedstrijden voor jong en oud, renners van naam, entertainment en volop plezier voor alle leeftijden.

Eenvoudig Supporter worden

Het is eenvoudig om Supporter te worden. Ga naar de website www.mijlvanmares.nl. Klik op de speciale button “Steun de Mijl, word Supporter”, die bovenaan de website staat. Vul het formulier in. U ontvangt binnen enkele dagen een officiële bevestiging. Liever persoonlijk regelen? Ook dat kan. Stuur een mail naar info@mijlvanmares.nl en één van de bestuursleden van De Mijl neemt contact met u op. Helpt u mee?

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen