Veelzijdig genieten op het Revando Kinderplein bij de Mijl van Mares

Op zaterdag 3 augustus kan de wielerliefhebber zijn hart ophalen bij de Mijl van Mares, de jaarlijkse wielerronde in Maarheeze.

Maar er is die dag nog veel meer te doen, bijvoorbeeld op het Revando Kinderplein. Dit is het punt waar de renners vanaf de Sterkselseweg linksaf slaan om zich aan de kasseien van de Vogelsberg te wagen. En de bezoeker kan zich op het Jan Verheesplein wagen aan allerlei leuks en lekkers.

Zo staan er op het plein weer allerlei attracties voor de jongsten, waaronder springkussens, pannenkoeken en ballonnen. Daarnaast zal er een ijscokar aanwezig zijn, waar je de verrukkelijkste ijsjes kunt bestellen.

Maar ouders en andere volwassenen hoeven op het Revando Kinderplein niet op een houtje te bijten. Zij kunnen pizza’s, hamburgers en verschillende soorten bieren bestellen die in verschillende wagens worden aangeboden. Daarnaast wordt het geheel muzikaal opgeluisterd door een dj en zal de prijsuitreiking van de Dikke Banden Race op het Revando Kinderplein plaatsvinden.

Wat is er nou mooier dan genietend van deze lekkernijen te kijken hoe de renners over het parcours razen? Wij zien jullie graag op zaterdag 3 augustus bij de Mijl van Mares in Maarheeze!Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen