Dylan van Baarle en Bas van der Kooij komen naar de Mijl van Mares!

De organisatie is druk bezig met het contracteren van alle renners. Inmiddels kunnen we vol trots de eerste 2 namen bekend maken!
Niemand minder dan Dylan van Baarle en Bas van der Kooij zijn inmiddles gecontracteert. Komende dagen worden nog meer namen bekend gemaakt. 

Dylan van Baarle

Zowel bij de junioren als de nieuwelingen werd hij tweede op het Nederlandse kampioenschap tijdrijden. Van Baarle reed van 2014 tot en met 2017 voor Team Cannondale-Garmin. Hij tekende bij die ploeg een tweejarig contract. Van 2011 tot en met 2013 reed Van Baarle in dienst voor het Rabobank Continental Team.

In 2014 werd Van Baarle eindwinnaar van de Ronde van Groot-Brittannië. In 2018 werd hij Nederlands kampioen tijdrijden. In 2019 werd hij eindwinnaar van de Herald Sun Tour en won hij de slotetappe van het Critérium du Dauphiné.
 

Bas van der Kooij

Als junior eindigde Van der Kooij in de top vijf in etappes van de Ronde van Opper-Oostenrijk voor junioren en de Driedaagse van Axel.

In 2016 sprintte Van der Kooij naar de vierde plek op het nationale kampioenschap op de weg voor beloften, waar Fabio Jakobsen de snelste was. Een seizoen later eindigde de Schiedammer in drie van de vier etappes van de Carpathian Couriers Race bij de beste acht renners, waarbij de tweede plaats in de tweede etappe zijn beste klassering was. In het algemeen klassement eindigde hij op plek acht. Het puntenklassement won hij wel, met een voorsprong van zes punten op de Marokkaan Ahmed Galdoune.

Kom zaterdag 3 augustus deze toppers bekijken tijdens de 58e Mijl van Mares.Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen