Johnny Hoogerland komt naar Mijl

Johnny Hoogerland winnaar van De Mijl in 2011 start weer in Mares.
Zonder twijfel één van de blikvangers van Team Roompot. De Nederlands Kampioen van Kerkrade 2013, drager van de bollentrui in de Tour de France van 2011 én winnaar van De Mijl in 2011 wil zijn status van ‘wielerheld’ graag weer bevestigen.

Hoogerland staat bekend als aanvaller, die in zowel etappekoersen als klassiekers goed uit de voeten kan. Zo won een nog jonge Johnny de Ronde van Vlaanderen voor junioren, werd hij tweede in Parijs-Roubaix voor beloften en werd in zijn debuutjaar als prof (2009) direct twaalfde in de Ronde van Vlaanderen. 2009 was sowieso een succesvol jaar voor onze Zeeuw met eindwinst in de Driedaagse van West-Vlaanderen, de vijfde plaats in de Ronde van Lombardije, dertiende plaats in Parijs-Tours, twaalfde plaats in het klassement van de Vuelta en ook nog eens een veertiende plaats op het WK.

Na een jaar bij het Italiaanse Androni-Giocattoli is Hoogerland vol ambitie om van waarde te zijn voor Team Roompot. Door resultaten te boeken én door als ervaren kracht onze jonge talenten verder te helpen in hun ontwikkeling. De organisatie van De Mijl is verheugd dat Johnny ook in Mares weer van start gaat.

Fotografie: Kempenfoto.nl

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen