Bespiegelingen tijdens de 2e Sponsorbijeenkomst

De herfst is in aantocht. Echt een periode om De Mijl weer eens goed onder de loep te nemen.
En dat deden ze ook! Een kleine 30 deelnemers bogen zich op 6 oktober jl. in de Smeltkroes over een terugblik op de 54e Mijl mét natuurlijk ook een blik op de toekomst. Hoe gaan we dit in de volgende editie(s) van De Mijl gebruiken. 

Voorzitter Cees legde de basis met een korte weergave van de resultaten: financieel en een aantal andere kengetallen. Onder regie van Renée Visschers en Jolanda (Gazeuse) Kros werd de discussie gevoerd, dit keer met een nieuwigheidje: gebruik van smartphones. Na wat aanloopstrubbelingen kwam de discussie goed op gang aan de hand van een reeks vragen met voorgebakken antwoorden. Over de VIPtent, de rondekrant, het programma, de sponsorpakketten, ... Alles wat een sponsor raakt kwam voorbij.

"De discussie hebben we bewust opgezocht. Nou, en die krijg je dan ook. Daar kunnen we, moeten we en gáán we ook iets mee doen", aldus Cees. "Plezierig vind ik de manier waarop iedereen hier in zit én natuurlijk ook dat het algemeen oordeel over de Mijl erg goed is. Geeft ons een goeie steun in de rug. De uitkomsten van de discussie over de rondekrant hebben mij wel verrast."
 
Niet verrasend: de gezelligheid na afloop.
Wordt vervolgd!
 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen