Vrienden van De Mijl trekken ten strijde

Gewapend met een goed humeur peddelde een bonte stoet van 't Hof richting spoorwegovergang. Op weg naar een bedrijf dat iets deed met WO2-spullen.

Vrijdag 15 april 2016.

Achter de parkeerplaats van Twan Bierings gaf Ivo Rigter Sr. het startschot voor een wel heel bijzonder bedrijfsbezoek. Een oogopener.

Beginnend met een klomp oud roest, werkelijk álles terugbrengen in de oorspronkelijke staat met alle details van dien: kleur, belettering, bekabeling, want "...het moet allemaal wel kloppen. Onze klanten komen uit de VS, Engeland, Frankrijk en zijn kenners. Veel, heel veel uitzoekwerk. Een hoop is inmiddels goed gedocumenteerd. Maar ja,....".
Er was veel te zien, en ook veel te horen toen een ruim 70 jaar oude halftrack werd gestart voor de onvermijdelijke en o-zo-gewaardeerde rondrit. Met een paar forse knallen kwam het ding tot leven en ging de in twee-en gesplitste groep ratelend over het Rondven de Philipsweg op.
 
De Voorjaarsbijeenkomst zelf ging bij Sjapoo de borrel en diner-ronde in, met 36 man/vrouw aan tafel. Daar konden de belevenissen van de dag in een geanimeerde sfeer worden weggekauwd en -gespoeld.
De Voorjaarsbijeenkomst van de Vrienden van de Mijl: wéér een VOLTREFFER!
Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen