Programma: Iets anders dan u gewend bent

Over ruim 40 dagen staat het grootste feest van Maarheeze en omstreken weer voor de deur; de 55ste Mijl van Mares!
Deze bijzondere jubileumeditie gaat gegarandeerd voor een eersteklas feest voor jong en oud zorgen. 
 
Zo is er dit jaar wederom de Dikke Bandenrace, de Cyclewear ATB-tocht en natuurlijk de reclamekaravaan en profronde. Met diverse (Mareser) dweilorkesten langs het parcours, een BedrijvenBBQ en een heus Kinderplein zal er aan feeststemming de hele dag geen gebrek zijn. Als kers op de taart zijn er met de loterij mooie prijzen te winnen, deze trekking zal omstreeks 21.30 plaatsvinden, net na de huldiging van de Top 3 van de profronde. Meer info hierover vindt u komende weken in allerlei media: h-a-h-kranten, social media.

Reclamekaravaan

Mis ‘m niet Het dagprogramma begint om 15.00 uur en zal zoals u gewend bent weer voldoende vermaak bieden. Anders dit jaar is het aanvangstijdstip van de reclamekaravaan.

Deze start wat eerder dan u van ons gewend bent, namelijk om 18.30 uur.
Aansluitend worden de tour- en andere wielerhelden in Maarheeze gehuldigd, bijgestaan door onze rondemissen. Hierna gaat de profronde om stipt 19.30 uur van start voor 80 kilometer wielerspektakel door de straten van Maarheeze.
 

Feest voor iedereen

Na deze profronde hoeft u zeker nog niet naar huis! Het feest in de tent met coverband ‘Driven’ zal tot in de late uurtjes gezelligheid bieden voor iedereen. Of u geniet van onze gezellige ‘party’ op het Jan Verheesplein. We hopen dit jaar op een aangename weersverwachting. Maar wat het weer ook gaat doen; dit feest wilt u niet
missen. Tot 5 augustus! 


Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen