Mijl zoekt …

Het komt voor dat vrijwilligers die met veel plezier hun rol(len) vervullen, toch na verloop van tijd hun taken (gedeeltelijk) neerleggen. Dat betekent werk aan de winkel, want er moet fris bloed aan boord gehaald worden. En daarom zijn we op zoek.
De jaarlijkse wielerronde wordt georganiseerd door een grote groep, enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger op de dag, lid van de werkploeg of een commissie en als bestuurder. En ondanks dat de vrijwilligers met veel plezier hun rol(len) vervullen, komt het voor dat mensen na verloop van tijd hun taak neerleggen. Dat betekent werk aan de winkel, want er moet fris bloed aan boord gehaald worden. 

Na de 55e Mijl leggen twee bestuursleden hun taak neer. Daarom zijn we op zoek naar:
  • een bestuurslid operationele zaken
  • een penningmeester

Naar wie zijn wij op zoek?

Het bestuurslid operationele zaken heeft de mooie taak om het vele werk van de werkploeg zo goed en gestructureerd mogelijk te laten verlopen. Hij (of zij) zet de lijnen uit voor het parcours en de diverse pleinen en maakt afspraken met leveranciers en partners.De penningmeester van De Mijl zorgt ervoor dat het evenement jaarlijks financieel op rolletjes loopt, maakt deel uit van de diverse stichtingen en is een ervaren rot in het vak op financieel vlak. De penningmeester adviseert en daagt medebestuurders en commissies uit t.a.v. inkomstenbronnen en verantwoord doen van uitgaven.


Meer weten?
Heb je interesse of ken je iemand die mogelijk geschikt is voor één van deze rollen of wil je meer informatie over één van de vacatures? Aarzel niet en neem contact op met André Kraaijvanger (secretaris) via info@mijlvanmares.nl

 
 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen