Het Jan Verheesplein heeft het!

Tien jaar geleden werd er in Maarheeze nog gesproken over ‘de hoek Sterkselseweg – Vogelsberg’. Dan wist je wel, over welk grasveld het ging.
Dankzij het aantrekkelijke programma, dat De Mijl de laatste jaren ‘op het Jan Verheesplein’ aan jong en oud voorschotelt, is de naam van dit plein steeds meer ingeburgerd geraakt. En is niet alleen de naam, maar ook de activiteit op het Jan Verheesplein een begrip geworden. 

Kinderplein
Vanaf 15.00 uur begint het feest op het Jan Verheesplein voor de kids. Tot 19.00 uur is het plein een waar kinderparadijs. Je kunt er klimmen, springen, smullen van suikerspinnen, pannenkoeken versieren (en opeten!), knutselen en je kunt geschminkt worden. Bovendien vindt op het Jan Verheesplein ook de prijsuitreiking van de Rabo Dikke Banden Race plaats. Al deze leuke activiteiten zijn - dankzij Kiekeboe & De Pretflat, Revando, Pannenkoekenhuis De Clown en een flinke groep vrijwilligers - ook dit jaar weer helemaal gratis. Niet alleen de kinderen vermaken zich prima op het Jan Verheesplein. Er is ook een terras met swingende muziek en gezelligheid voor de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, buurmannen en buurvrouwen en ooms en tantes.

Eten & drinken
Om ook het volwassen publiek te verwennen is er op het Jan Verheesplein natuurlijk ook weer het nodige te eten en te drinken. Dit jaar heeft het inmiddels vertrouwde Pruuvenement een BBQ-tintje. Nieuw is de Bedrijven-BBQ. Er is een aparte hoek gecreëerd waar bedrijven met hun medewerkers ‘de bouwvak kunnen inluiden’. Niels Cornelissen (Sjapoo – Maarheeze) en Huub Borg (Borgondia – Maarheeze) zorgen er gezamenlijk voor dat er weer heerlijke gerechten te proeven zijn.

80’s & 90’s Party
’s Avonds is het tijd om onder de sfeervolle Megasol te genieten en op de dansvloer te swingen op heerlijke muziek uit de jaren ‘80 en ‘90. Wil je even rustig genieten, bijpraten met vrienden of de renners volgen? Ook dat kan prima op het terras bij het Jan Verheesplein. Voor elk wat wils dus.

Tot 5 augustus bij onze Mijl in Maarheeze!

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen