Genieten van muziek tijdens Mijl van Mares

De 55e editie van de Mijl van Mares (vrijdag 5 augustus) biedt naast spannende wielerwedstrijden traditiegetrouw een mooi gevarieerd programma aan (live) muziek.
Op verschillende plaatsen langs het parcours zorgt de organisatie voor de nodige sfeerverhogende optredens. 

Langs het parcours.
“Ut Toeternietoe”,  het altijd vrolijk uitgedoste dweilorkest is al jaren een vertrouwde verschijning bij de Mijl van Mares. Nieuw dit jaar, rondtrekkend voor de organisatie van De Mijl, is de band van zes lokale jonge muzikanten: “The Ties”. Ze hebben wel eens op een oprit langs het parcours gespeeld. Maar dit jaar ‘hoppen’ ze, net als “Ut Toeternietoe”, vanaf de Kleine Bruggen rond het parcours.

Ook The Ties 'hoppen' dit jaar langs het parcours van De Mijl
 
Jan Verheesplein
Zowel tijdens het middagprogramma alsook tijdens de 80&90-Party ’s avonds is volop lekkere muziek te horen. Onder de Megasol of op het sfeervolle terras tussen de bomen kun je heerlijk luisteren en voor de liefhebbers is er natuurlijk gelegenheid om te swingen.
 
Feesttent Raboplein
De “Allround Coverband Driven” staat deze avond voor het 2de jaar op rij op het podium in de grote feesttent. De vijf muzikanten spelen een zeer gevarieerd repertoire, van populair tot Nederlandstalige meezingnummers. Uniek van deze band is dat zij interactief direct inspelen op de impulsen en wensen van het publiek.
Ook dit jaar zorgt WSS weer voor een top DJ bij De Mijl. Voorafgaand en tussen de sets van Driven door zal de Cranendonckse “Feest DJ Hardy” met zijn muziekkeuze de tent in de juiste stemming brengen en weten te houden.
 
Zo garanderen al deze muzikanten ons weer een behoorlijke lading gezelligheid en vermaak. Geamuseerd verpozen met spannende fietswedstrijden, goede verzorgen van de inwendige mens (culinaire proeverijen en tappunten) én met vrolijke muziek.
 
Meer weten over het volledige programma van de Mijl. Check www.mijlvanmares.nl of volg ons op Facebook en Twitter (@mijlvanmares).
 
 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen