Kinderplein Mijl van Mares

Jan Verheesplein wordt speel- en feestplein

Jongens en meisjes opgelet: op 5 augustus is het tijd voor De Mijl van Mares en jij bent daar natuurlijk bij. Samen met je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, papa en mama, opa’s en oma’s, ooms en tantes; met iedereen die je kent. Want er is van alles te doen. En je wilt daar natuurlijk niets van missen.

Kinderplein: feest vanaf 15.00 uur
Vanaf 15.00 uur begint het feest op het Jan Verheesplein voor de kids. Tot 19.00 uur is het plein een waar kinderparadijs. Je kunt er klimmen, springen, smullen van suikerspinnen, pannenkoeken versieren (en opeten!), knutselen en je kunt geschminkt worden. Bovendien vindt op het Jan Verheesplein ook de prijsuitreiking van de Rabo Dikke Banden Race plaats. Al deze leuke activiteiten zijn - dankzij Kiekeboe & De Pretflat, Revando, Pannenkoekenhuis De Clown en een flinke groep vrijwilligers - ook dit jaar weer helemaal gratis. Niet alleen de kinderen vermaken zich prima op het Jan Verheesplein. Er is ook een terras met swingende muziek en gezelligheid voor de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, buurmannen en buurvrouwen en ooms en tantes.

Meefietsen? Kan ook!
Wil jij niet alleen gezellig feesten, maar ook zelf over het parcours van De Mijl fietsen? Ook dat kan. De Mijl organiseert namelijk speciaal voor kinderen tussen 7 en 12 jaar de Dikke Banden Race. Meer informatie hierover vind je elders op deze website. Doe mee en wie weet kom jij straks als eerste over de streep.

Tot 5 augustus bij onze Mijl in Maarheeze!

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen