Prijzen loterij uitgereikt

De eerste gelukkige winnaars van de loterij hebben hun prijs in ontvangst genomen. Wie weet behoor jij ook tot de winnaars.

Tijdens de 55e Mijl van Mares vielen niet alleen de wielrenners in de verschillende categorieën in de prijzen. Ook het publiek kon een gelukkige winnaar worden. Heel eenvoudig door deel te nemen aan de loterij die in 2016 voor de tweede keer georganiseerd werd. Onlangs werden de prijzen overhandigd aan de winnaars die zich al gemeld hadden.
 
Gezellige prijsuitreiking
Onder het genot van een kop koffie maakten de winnaars kennis met elkaar en daarna was het tijd voor het officiële gedeelte van de avond: het uitreiken van de prijzen én natuurlijk werd dit vast gelegd op de gevoelige plaat.
 
De eerste prijs, een vakantiecheque van Vacansoleil ter waarde van € 500 ging naar Marc van Steenoven (Maarheeze). De tweede prijs, 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Simonis in Maarheeze, is gewonnen door Roy Bongers (Sittard).
De rondvlucht boven Cranendonck, aangeboden door Airpark De Kempen, is gewonnen door Stefan den Ouden (Maarheeze) en Bernie Nagel (Someren) won het springkussen en de suikerspinmachine van Revando. Wim van Eerd (Soerendonk) is de gelukkige winnaar van het bierpakket van Bavaria en Sanne Meeuwissen mocht namens vader Jen (Maarheeze) het gesigneerde shirt van Lars Boom in ontvangst nemen.V.l.n.r.: Stefan den Ouden, Roy Bongers, Wim van Eerd, Sanne Meeuwissen, Marc van Steenoven. Bernie Nagel kon niet aanwezig zijn wegens vakantie. Voorzitter Cees Warendorff zit gehurkt voor de groep winnaars.

En na deze 'officiële uitreiking' hebben nog een paar winnaars zich bij ons gemeld
Voor de twee Rondleidingen bij Bavaria (6 personen) kwamen Elly Cremers (Gulpen) én Petra Curvers (Budel) met het juiste lot op de proppen.
En Louis Gubbels (Maarheeze) loopt straks afgetraind door het dorp, dankzij het Anytime sportpakket t.w.v. € 100, waarmee hij 2 maanden kan gaan trainen.

Bent u ook een winnaar?
Wellicht heeft u door vakantie de uitslag gemist, het loont echter om uw loten nogmaals te controleren. Niet alle prijswinnaars hebben zich namelijk al gemeld. De volgende prijzen zijn – op vertoon van het juiste lot nog af te halen:

  • 3e prijs: Damesfiets op lotnummer MvM1605266
  • 6e prijs: Rondvlucht boven Cranendonck (Kempen Airpark) op lotnummer MvM1608132
  • 7e prijs: Rondvlucht boven Cranendonck (Kempen Airpark) op lotnummer MvM1608133
  • 9e prijs: Ramen wassen t.w.v. € 100 door Clean Up op lotnummer MvM1602482
  • 12e prijs: Bavaria Bierpakket op lotnummer MvM1606166
  • 14e prijs: Gesigneerd shirt van Marianne Vos op lotnummer MvM1604815
 
Bent u één van de gelukkige winnaars? Neem dan zo contact op met voorzitter Cees Warendorff, via mail info@mijlvanmares.nl of telefonisch 06-36555560.

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen