Vier voor twaalf film

Nog een krappe week is er voor om het bestuur van De Mijl compleet te maken. En alleen met compleet bestuur komt er een Mijl in 2017.

Afgelopen week is er al op vele plaatsen een oproep gedaan om de vacatures in het bestuur van de Mijl van Mares in te  vullen. Dringende oproepen, omdat zonder compleet bestuur er geen 56e Mijl komt in 2017. Dat gaat iedere betrokkene aan het hart en toch lukte het nog niet om de vacatures in te vullen.

Omdat De Mijl bij Mares hoort en we werkelijk alles geprobeerd willen hebben om de vacatures in te vullen zetten we alle contacten en alle media in om geschikte bestuurders te vinden.

Sponsoren, vrienden, leveranciers, vrijwillligers: ze kregen allen een mail met de vraag ben jij of ken jij een geschikte persoon voor de functie van penningmeester of verantwoordelijke voor de opbouw van het parcours?

De lokale en regionale kranten kregen een persbericht en konden in gesprek met voorzitter Cees Warendorff.

  • Publicatie Grenskoerier: http://bit.ly/2kT797M
  • Publicatie ED: 9-2-17
  • Publicatie HAC Weekblad: 10-2-17
En in samenwerking met RTV Horizon is er een speciaal filmpje gemaakt dat op onze Facebook-pagina staat: https://www.facebook.com/mijlvanmares/

Wij vragen jou om mee te denken en in actie te komen (wordt zelf bestuurslid of ga met ons op zoek naar een geschikte kandidaat). Doe dit dan wel voor 15 februari aanstaande, want daarna volgt een besluit wel of geen Mijl in 2017.
 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen