Goed nieuws!

De afgelopen weken stonden de media vol van de oproep om 2 collega-bestuurders voor De Mijl te werven. Met forse consequenties, nu goed nieuws!

Zonder 2 nieuwe bestuursleden, forse consequenties : dan zou de 56e editie niet georganiseerd kunnen worden. Alle middelen werden ingezet om de oproep kracht bij te zetten: een mailing naar sponsors en werkorganisatie, artikelen in kranten en op websites, tot aan filmpjes op social media aan toe. En we kunnen melden, dat al die aandacht resultaat heeft gehad.

Het leverde een maar liefst een kleine twintig serieuze reacties op. Van "Het kan toch niet zo zijn, dat De Mijl niet meer door gaat..." tot "...daar wil ik wel mijn steentje aan bijdragen...". Als voorzitter ging ik met alle gegadigden in gesprek. Natuurlijk om uit te leggen wat het organiseren van een Mijl betekent, maar ook om te kijken wat voor vlees er in de kandidaten-kuip zat.

Goed nieuws!

Medio deze week hebben wij als bestuur van de Mijl een tussenbalans opgemaakt en hebben ook snel de nodige vervolgstappen gezet.

Resultaat: de Mijl gaat door want dé twee vacante sleutelposities (penningmeester en opbouw-operatie) worden bezet door respectievelijk Patrick Govers en Bram Baks. Daarnaast gaan we de organisatie op een aantal punten verstevigen! Alle andere kandidaten hebben aangegeven met het bestuur een vervolggesprek te willen aangaan om te kijken naar andere inzet-mogelijkheden.

En nu aan de slag voor de 56e Mijl!
De druk is dus van de ketel en dat is een hele opluchting. Het bestuur kan zich met de nieuwe bestuursleden en nieuwe energie gaan opmaken voor de 56e editie van ons gezellige wielerfeest: "de Mijl van Mares".

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen