Vlassak Bouwbedrijven bouwt mee aan onze Mijl

En dat weten inmiddels alle Vrienden van de Mijl ook.

Tenminste: de ruim 30 vrienden die op vrijdag 12 mei jl. deelnemer waren aan de jaarlijkse Voorjaarsbijeenkomst van de Vrienden van de Mijl.

Na de traditionele inloop met koffie en broodjes bij 't Hof en een kilometers lange busreis naar Budel werd het nieuwsgierige gezelschap prima ontvangen door John en Jack (géén broers, wel achterneven) Vlassak. Al jaren lang een degelijke steun voor de Mijl en dat bleek ook uit de bedrijfspresentatie van een begeesterde John. Uit zijn doortimmerde verhaal ook tijdens de rondgang straalde vakmanschap en een visie op de continuïteit van dit 85-jarige familiebedrijf. Zijn pleidooi voor een goede relatie met toeleveranciers en opdrachtgevers bleek muziek in de  oren van het Mijl-bezoek: laat dát nu juist zijn waar de Vrienden van de Mijl voor staan!

Vrienden van De Mijl luisteren naar het verhaal van de bevlogen John Vlassak

Met een bezoek aan het zonovergoten terras van Sjapoo en het aansluitende diner daar kon deze zeer geslaagde dag niet meer stuk, zelfs niet voor de diehards die voorzichtig overstaken voor een afzakkertje bij Borgondia. Klik hier voor een sfeerimpressie.

GESLAAGD! En dat was het.

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen