Doe mee aan de “Grote Prijs van Cranendonck”

Pak jij het podium tijdens de Mijl van Mares? Ben je lid van een wielerclub of een liefhebber die regelmatig op zondagmorgen een ritje rijdt?
Zien we jou en jouw team komend jaar aan het vertrek van De Mijl?

Ben je tenminste 16 jaar en niet in het bezit van een KNWU-licentie? Dan kun je nu, net als de profs, meedoen met de Mijl van Mares. Deze nieuwe wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door La Marquise (Budel).Op zaterdag 29 juli, de eerste zaterdag na de Tour (!), is de “Grote Prijs van Cranendonck” het voorprogramma van de professionals.
 
Nieuw bij De Mijl
De organisatie van De Mijl organiseert dit jaar het nieuwe wieleronderdeel de “Grote Prijs van Cranendonck”. Een teamwedstrijd, waarbij de teams bestaan uit 4 personen (die NIET in het bezit zijn van een nationale of internationale wielerlicentie) en zij rijden over het prachtige officiële wedstrijdparcours van “De Mijl”. De “Grote Prijs van Cranendonck” is een wedstrijd over 45 minuten plus drie ronden. De eerste 3 gefinishte renners van je team zijn bepalend voor de einduitslag.

Wisseltrofee of premieronde-winnaar?
Er zijn mooie prijzen te winnen! Uiteraard een beker en huldiging op het podium voor de nummers drie, twee en één. Het winnende team wordt bovendien winnaar van de prachtige wisseltrofee “De Grote Prijs van Cranendonck”. Alle gefinishte deelnemers uit de eerste drie teams van de einduitslag krijgen  een medaille uitgereikt. Naast de teamprijzen zijn er ook individuele prijzen te winnen. Er worden namelijk twee premieronden verreden waarbij individueel gesprint wordt voor de plaatsen 1, 2 en 3. Ben jij één van de drie snelste renners van een premieronde? Dan win je consumptiebonnen voor een nog leuker feestje na je sportieve prestatie.
 
Doe mee!
Wil jij meedoen? Of ben je op zoek naar meer informatie? Klik dan hier en lees dan snel verder. 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen