Mijl van Mares Cyclewear ATB-tocht geheel vernieuwd!

We kunnen wel stellen dat de Cyclewear ATB-tocht tijdens de Mijl van Mares inmiddels tot de zekerheidjes kan worden gerekend.

Al heel wat jaartjes prijkt deze tocht, voor jong en oud, inmiddels op de wieleragenda . Ook dit jaar verwachten we weer veel deelnemers aan deze prachtige tocht door de bosrijke omgeving van Maarheeze.

Na een aantal jaren de Pan en Grashoek te hebben aangedaan, en uiteraard de beroemde zandbult bij Poort 43 ( voorheen Reiling ),  is er dit jaar een compleet nieuwe route uitgezet. De mannen van het uitpijlteam zijn al enige tijd druk bezig een mooie route samen te stellen voor de ATB-ers. Mooie technische stukken voor de ‘diehards’ en rustige brede paden voor de ‘genieters’ wisselen elkaar in hoog tempo af. Waar de route jullie gaat brengen blijft nog even geheim.

Altijd genieten bij de Cyclewear  ATB-tocht tijdens de Mijl van Mares
Wat we wel kunnen verklappen is de rustpost onderweg. Waar we voorheen halverwege even terug in de tent aan het parcours konden recupereren, gaan we dit jaar en-route pauzeren. Cyclewear zal onderweg weer een rustpost in gaan richten, waar het aan niets zal ontbreken.

Hebben wij u inmiddels nieuwsgierig gemaakt ? We zien u graag aan de start op zaterdag 29 Juli. De start is om 14:30. Tot dan !

Kijk voor meer informatie onder het kopje “wedstrijden”, elders op deze site.

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen