Kans op schitterende prijzen bij Mijl-loterij

Op zaterdag 29 juli as. is het tijd voor de Mijl van Mares en ook de niet- wielerliefhebber heeft kans op een podiumplaats en prachtige prijzen.
Weten hoe u in de prijzen kunt vallen bij De Mijl? Heel eenvoudig: door mee te doen aan de Mijl-loterij. En het goede nieuws is, u hoeft niet te wachten tot 29 juli om in het bezit te komen van de loten. Vanaf woensdag 5 juli kunt u namelijk al terecht bij diverse Maarheezer-winkeliers om loten in de voorverkoop te kopen.

Winnen plus…
Leuk die prijzen winnen, nog leuker is dat u daarmee ook De Mijl steunt, want de opbrengst komt ten goede aan De Mijl. De prijzen worden namelijk beschikbaar gesteld door - veelal Cranendonckse - ondernemers die onze wielerronde een warm hart toedragen.Vanaf woensdag 5 juli kunt u al loten kopen bij de volgende deelnemende winkeliers in Maarheeze:
  • Bakkerij Rooijmans
  • Bl3nd
  • Bloembinderij de Pimpernel
  • Jumbo
  • Kalders Optiek
  • Kantoorboekhandel Sprankenis
  • Slagerij Vonken
Mijl-loten-verkopers: herkenbaar aan het Mijl t-shirt
Natuurlijk zijn de loten ook op de dag van De Mijl te koop. Er zijn tijdens De Mijl speciale lotenverkopers op pad. Een flinke groep enthousiaste Mijl-vrijwilligers zet namelijk hun sterke schouders onder de lotenverkoop, door langs het parcours te gaan en loten te verkopen. u herkent ze aan het officiële t-shirt met daarop het logo van De Mijl.

Lot uit de loterij
Voor slechts € 1,00 komt u al in het bezit van een lot. U krijgt 6 loten voor € 5,00 en voor € 10,00 maakt u zelfs 13 keer kans op één van de prachtige prijzen.

Als deelnemer aan de loterij maakt u kans op onder meer één week vakantie ter waarde van € 500 (Vacansoleil) en een rondvlucht van 15 min boven Cranendonck (Kempen Air Park) of 1 minuut gratis boodschappen (Jumbo).

De trekking van de winnende loten vindt direct na afloop van de profwielerwedstrijd, zo rond de klok van 21:45 uur, plaats bij de start/ finish op het huldigingspodium. De uitslag kunt u de volgende dag ook teruglezen op de website www.mijlvanmares.nl. Op onze site vindt u ook alle informatie omtrent deze loterij en de komende 56e Mijl.

Grijp die kans!
Koop zo’n prachtig lot, waarmee u de Mijl van Mares steunt én kans maakt op één van deze schitterende prijzen.
 
 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen