Vier de vakantie tijdens de vernieuwde Mijl-BBQ

Tijdens de 56e Mijl van Mares wordt wederom een gezellige barbecue georganiseerd, die dit jaar voor iedereen toegankelijk is.
Vorig jaar opgestart als “Bedrijven BBQ”, tegen de achtergrond “start bouwvak”. Vanwege het grandioze succes in 2016 wordt het dit jaar nog wat groter aangepakt voor een breder publiek. De barbecue is dit jaar namelijk bedoeld voor iedereen die gezellig samen De Mijl én de vakantie wil vieren: bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, families, buren etc..
 
Het gezellige Jan Verheesplein!
Op het sfeervolle Jan Verheesplein (hoek Sterkselseweg – Vogelsberg) staat een compleet verzorgde barbecue klaar met vlees, diverse salades, sauzen, enzovoorts. Huub Borg (Borgondia – Maarheeze) en Niels Cornelissen (Sjapoo – Maarheeze) zorgen er gezamenlijk voor dat er weer heerlijke gerechten te proeven zijn.
 
Op zaterdag 29 juli, de eerste zaterdag van de bouwvak, start De Mijl vanaf 14:30 met de ATB-tocht. En om 14:45 klinkt het startschot van de Elite-beloften zonder contract. Eén van de wielerwedstrijden die u onder het genot van een hapje en drankje kunt aanschouwen. Vanaf 16:00 ben je deze dag van harte welkom op het Jan Verheesplein voor de Mijl-BBQ. Gezellig met familie of vrienden, samen genieten van de lekkerste barbecue-gerechten. En er is óók nog muziek, De Mijl en veel gezelligheid.
 
Doe mee!
Op de dag zelf kun je meedoen, mits niet uitverkocht. Maar je kunt je natuurlijk ook vóóraf aanmelden.
De kosten voor de barbecue bedragen:
  • Barbecue per persoon = € 19,50
  • Barbecue inclusief 5 munten = € 29,50 per persoon
  • Barbecue inclusief 10 munten = € 39,50 per persoon
 
Vooraf aanmelden
Om mee te doen met de Mijl-BBQ kun je je ook vooraf al aanmelden via de knop "Inschrijven BBQ", boven dit artikel. Wil je zeker weten dat jij mee kunt barbecueën? Meld je dan nu aan voor deze heerlijke Mijl-BBQ in Maarheeze!
 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen