Voetjes van de vloer bij de Mijl van Mares

Terwijl de wielrenners (jong, oud, amateurs, profs) over de baan vliegen, geniet u van een natje en een droogje en verschillende soorten amusement.

Op 29 juli vindt wederom de Mijl van Mares plaats. Dit wielerevenement kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, het fraaie parcours door het dorp en natuurlijk: muziek! 

Zo is het Kreuk en Deuk orkest Ut Toeternietoe op deze zaterdagmiddag weer volledig mobiel. Zij trekken langs het parcours om de toeschouwers te trakteren op een deuntje. Pas op: hun enthousiasme kan zeer aanstekelijk werken! Lol gegarandeerd.

Het Jan Verheesplein wordt voor deze jaarlijkse gelegenheid omgetoverd tot Kinder- en Feestplein. Vanaf 14.30 uur is er van alles te beleven. Zo is er de Mijl-BBQ die vanaf 19.00 uur muzikaal begeleid zal worden door de dj’s van WSS. Zij zijn al jaren actief op talloze feesten, kermissen en andere evenementen. Trek je dansschoenen aan, want de ‘70s’, ‘80s’ en ‘90s’ komen opnieuw tot leven. Disco, pop, funk, het zal over het plein schallen. Komt dat horen, komt dat zien!

Op het Raboplein verrijst als vanouds de grote feesttent. Rond het invallen van de schemering barst daar het feest los. Na de inspanningen van de renners, zijn het nu de dj’s en hun publiek die zich in het zweet zullen werken. Want de finish van het feest is voorlopig nog niet in zicht!

DJ Siem zal het bal rond 21.45 uur openen. Deze frisse dj uit Soerendonk draait al een behoorlijke tijd mee in het circuit en is in de gemeente Cranendonck een bekende verschijning. Na DJ Siem bestijgt de eveneens roemruchte DJ Bexter het podium. Hem zou je onder andere kunnen kennen van het Ledûb-toernooi of het Flavours-festival. Hij zal in de tent de kleine uurtjes inluiden, samen met de toegestroomde menigte die wel zin heeft in een dampende, stampende, stuiterende afsluiting van weer een prachtige Mijl! 

Mediapartner van de Mijl:

Hoofdsponsoren

Vrienden van de Mijl

Hoevenaars Bestratingen