Steun de Mijl, word Supporter

Elk jaar maken vele vrijwilligers en sponsoren het mogelijk om het leukste zomerfeest van Maarheeze mogelijk te maken. En vanaf dit jaar kunt ook u een steentje bijdragen.

Hoe? Door Supporter van De Mijl te worden en De Mijl jaarlijks financieel te steunen. Zo zorgen we samen dat De Mijl ieder jaar weer een heus dorpsfeest wordt met mooie wielerwedstrijden en feest en vertier voor jong en oud.

De voorbereidingen voor de volgende editie zijn in volle gang. Het bestuur en de vele vrijwilligers zijn druk in de weer om te zorgen voor een onvergetelijke Mijl voor jong en oud. En daarvoor zijn ook voldoende financiële middelen nodig. Afgelopen jaren zijn de reserves van De Mijl aangesproken om tegenvallende inkomsten op te vangen. Om te zorgen dat De Mijl gratis toegankelijk is én blijft, is het verstandig om te zorgen voor extra inkomsten en een kritische uitgavepatroon. Dit alles natuurlijk zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het wielerfeest.

Voor € 16,09 (een mijl) bent u Supporter, steunt u De Mijl. Tijdens de wielerronde kunt u bovendien een leuk aandenken ophalen bij de kassa bij de tent. Supporters, sponsoren en vrijwilligers: samen zorgen we voor een zomers wielerfestijn. Met wedstrijden voor jong en oud, renners van naam, entertainment en volop plezier voor alle leeftijden.

Hoe word je Supporter?

Supporter worden is eenvoudig. Vul het onderstaande formulier in. U ontvangt binnen enkele dagen een officiële bevestiging. Liever persoonlijk regelen? Ook dat kan. Stuur een mail naar info@mijlvanmares.nl en één van de bestuursleden van De Mijl neemt contact met u op. Draagt u De Mijl een warm hart toe? Dan verwelkomen wij u graag als supporter.

Afmelden

Mocht je je willen afmelden als Supporter van de Mijl, stuur dan een e-mail naar info@mijlvanmares.nl