Grote prijs van de Mijl

Op zaterdag 27 juli zal de 61e Mijl van Mares weer plaatsvinden. Zoals ieder jaar komen de professionals als laatste aan de start, maar voor die tijd zijn er meerdere mogelijkheden om zélf deel te nemen! Voor de volwassen, actieve wielerliefhebber zijn er als niet-licentiehouder ook mogelijkheden om aan een wedstrijd op het officiële parcours deel te nemen: de Grote Prijs van de Mijl.

De Grote Prijs van de Mijl
Tijdens de Mijl van Mares heeft de wielrenner zonder KNWU-licentie de kans om te laten zien dat hij/zij de snelste liefhebber uit de regio is. De Grote Prijs van de Mijl’ is bedoeld voor renners zonder erchte wedstrijdervaring, hoewel er ook gevorderde fietsers mee(st)rijden. Het startschot voor De Grote Prijs van De Mijl klinkt om 16.00 uur. En de winnaars worden uiteraard gehuldigd op het officiële erepodium en er is een prachtige wisselbeker te winnen.

Doe mee!
Wacht niet te lang, want er kunnen overeenkomstig de KNWU-richtlijnen  slechts 75 personen deelnemen! Zien we jou dit jaar aan de start van De Mijl…………… en daarna misschien op het podium?